Milí rodiče,

posíláme Vám info k organizaci posledního školního týdne na základní škole:

Od pondělí 26. 6. do středy 28. 6. bude výuka ve všech třídách na základní škole probíhat pouze do 11.55. Poté půjdou děti postupně na oběd, v co nejkratších intervalech mezi třídami. Pokud je na některý z těchto dní naplánovaný třídní výlet, informaci o návratu z výletu dostanete od třídních paní učitelek Vašich dětí.

Ve čtvrtek 29. 6. půjde celá základní škola na pěší výlet do Velkých Přílep, kde děti čeká představení v místním kině. Odchod od školy je naplánovaný na 8:15. Předpokládaný návrat do školy na oběd je kolem 12:30. Provoz družiny (ranní i odpolední) nebude z hygienických důvodů ve čtvrtek možný, proto je potřeba, aby všechny děti opustily školu do 13:00.

V pátek 30. 6. děti čeká předávání vysvědčení. Vyučování bude ukončeno po první vyučovací hodině. Tento den bude v provozu jen ranní družina! Prosíme tedy rodiče, aby všechny děti opustily po první vyučovací hodině budovu a odnesly si všechny své věci ze školy, šaten apod. Školní jídelna bude v tento den v provozu jen pro mateřskou školu.